TXUKK 13PCS/SET SMEPUP KRVEI Cijeli set Velikog praškastih rumenila za kiparstvo sjenila za sjenilo Make up Kit Smudge Highlighter

TXUKK 13PCS/SET SMEPUP KRVEI Cijeli set Velikog praškastih rumenila za kiparstvo sjenila za sjenilo Make up Kit Smudge Highlighter

Na skladištu
HRK 531.60
Iznos:

Jednostavni prah s prirodnom bojom, pa čak i prikazivanje. Četkice bez ikakvih boja uzdižu i predstavljaju svoj način života. Jednostavan je za nošenje, jednostavan za upotrebu i lako se nosi. Upotrijebite na licu da biste nanijeli, pomiješali ili ocrtali više medija. Prikladno za profesionalnu upotrebu i kućnu upotrebu. Jednostavni prah s prirodnom bojom, pa čak i prikazivanje. Četkice bez ikakvih boja uzdižu i predstavljaju svoj način života. Jednostavan je za nošenje, jednostavan za upotrebu i lako se nosi. Upotrijebite na licu da biste nanijeli, pomiješali ili ocrtali više medija. Prikladno za profesionalnu upotrebu i kućnu upotrebu. Jednostavni prah s prirodnom bojom, pa čak i prikazivanje. Kraje četkice bez ikakvih kapka uzdižu se i predstavljaju svoj životni stil. Jednostavno je nositi, lako se koristi i lako je nositi. Upotrijebite na licu za nanošenje, miješajte ili pomiješajte Nacrtajte više medija. Položeni za profesionalnu upotrebu i kućnu upotrebu. Specifikacija : Materijal četkica : Sintetički materijal za kosu : Woodpackage uključuje : 13 PCS četkica za šminkanje Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor. Ako imate bilo kakvih pitanja o Proizvod, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.

Deklarirane karakteristike

Brush Material:
Synthetic Hair
Handle Material:
Wood
Package includes:
13 pcs Makeup Brushes :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Srodni proizvodi