Giorgio Gio1-2B Plavi set od 2 nježni dodir Detangler četkica za kosu za muškarce i djecu. Meke čekinje za osjetljivo vlasište.

Giorgio Gio1-2B Plavi set od 2 nježni dodir Detangler četkica za kosu za muškarce i djecu. Meke čekinje za osjetljivo vlasište.

Na skladištu
HRK 56.00
Iznos:

Ergonomski kvadratni dizajn s udobnom ručkom za bolje prianjanje. Ona tiho odvaja mušku četkicu za kosu i istovremeno stimulira vlasište, dobro radeći i s mokrim i suhom kosom. Boja : Plavi Giorgio Gio1-2 B Set od dvije veličine : torbica / putovanja (6,25 inča) i komoda (7,75 inča). Napravljen od izdržljivog celuloznog acetata, materijala koji osigurava dugotrajni život. Napravljen od celuloznog acetata, otpornog i izdržljivog materijala izvedenog iz pamuka. Savršeni četkica za zaplete za smanjenje čvorova, friz i masažu vlasište. Detanging četkica za kosu idealna za muškarce, žene i djecu s kratkom kosom i osjetljivim vlasištem. Dimenzionalni dizajn dvostruke duljine zaobljene najlonske čekinje za nježni mekani dodir; Odvojite oslobađanje prirodnog ulja uz stimuliranje vlasišta za sjajnu zdravu kosu. Dimenzionalni dizajn dvostruke duljine zaobljene najlonske čekinje za nježni mekani dodir; Odvojite oslobađanje prirodnog ulja uz stimuliranje vlasišta za sjajnu zdravu kosu. Savjet : Operite toplom vodom sapunom nakon uklanjanja kose anti -statičkim čistačem četke. Za finu do srednju kosu preporučujemo Gio1 veličinu ormarića i Gio2 torbicu ili veličinu putovanja. Za sve duljine kose, uključujući ravnu, kovrčavu, finu, valovitu, srednju i gustu kosu. Izvrsno za doradu, izglađivanje i ispravljanje za sve duljine kose.Set od 2 male i velike pravokutne komode i veličine putovanja s mekim i fleksibilnim najlonskim čekinjama s kuglicama. Čekinje su nježne za kosu, kao i meke na vlasištu. Udobna mokri četkica odvaja se s čekinjama protiv statičkog ionskog naboja.

Deklarirane karakteristike

Srodni proizvodi