; Protuklizna prostirka od užeta s jastukom tiha kućna unutarnja prostirka za jogu pribor za vježbanje plesna deka

; Protuklizna prostirka od užeta s jastukom tiha kućna unutarnja prostirka za jogu pribor za vježbanje plesna deka

Na skladištu
HRK 2.67
Iznos:

Tihi dizajn : posebno dizajnirana podloga za uže osigurava učinak smanjenja buke, otpornost na klizanje i apsorpciju udara. Vrhunski dizajn zatvorenih rupa poboljšava apsorpciju udara, smanjuje buku i učinkovito izbjegava uznemiravanje susjeda odozdo. Vrhunska neklizajuća površina : neklizajući uzorak dvostrane teksture omogućuje brzo i učinkovito uklanjanje vlage iz kontakta i povećanje trenja. Prednji dio glavnog tijela dio je koji sprječava klizanje tijela, dok je stražnji dio otporan na habanje i izdržljiv : korištenje neklizajućih jastučića za uže može spriječiti trenje užeta o unutarnji pod i uzrokovati trošenje, učinkovito utječući na unutarnji pod i produžujući vijek trajanja užeta. Jednostavno : prostirka za vježbanje jednostavna je za pohranu i prikladna je za vaš trening. Samo upotrijebite blagu mješavinu sapuna i vode, obrišite i ostavite da se osuši, to je tako jednostavno. Jastuk : prostirka za jogu može se lako preklopiti za povećanu fleksibilnost, snagu i izdržljivost. Izvrsno za vruću jogu, pilates, Bikram, Ashtanga, obiteljske piknike i putovanja. Izrađen od vrhunskog materijala i visokokvalitetnog podmetača, apsorbira udarce, vaš. Protuklizna prostirka za uže koja apsorbira udarce tiha kućna prostirka za jogu u zatvorenom prostoru Pribor za vježbanje Specifikacija : Vrsta proizvoda : Protuklizna prostirka za uže materijal : ; Boja : Ružičasta veličina proizvoda : približno 60 ~ 124,3 cm / 23,6 ~ 48,9 inča debljina proizvoda : CCA. 6 mm / 0,24 najbolje za : uže za skakanje, fitness, jogu popis pakiranja : 1 inča prostirka za preskakanje užada1 inča Užadpomena : 1. Nakon upotrebe, stavite ga da se osuši na hladnom i prozračenom mjestu. Ne izlažite sunčevoj svjetlosti, to će skratiti vijek trajanja proizvoda.2. Dopustite pogrešku od 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.3. Monitori su različito kalibrirani, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog predmeta. Uzmite pravi kao standard.

Deklarirane karakteristike

Item Type:
Non Slip Rope Mat
Material:
TPE
Color:
Pink
Product Size:
Approx. 60 x 124.3cm / 23.6 x 48.9in
Product Thickness:
Approx. 6mm / 0.24in
Suitable For:
Skipping rope, fitness, yoga
Package List:
1 x Rope Mat:
1 x Rope:
Note:
1. After or use, please put it in a cool and ventilated place to dry. Do not expose to sunlight, this will shorten the product life.:
2. Please allow 0‑1cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Srodni proizvodi